Workshop teambuilding

Zingen is werken in een team

Vaak durven mensen zich niet te uiten. Ze nemen een afwachtende houding aan en houden in overlegsituaties liever hun mond dicht om na afloop pas hun zegje te doen. Of ze willen nauwelijks delegeren omdat ze bang zijn daarmee de controle over het resultaat te verliezen. Of ze nemen geen initiatief om vooral niet afgerekend te hoeven worden op hun handelen. Anderen durven weer geen nee te zeggen uit angst om hun grenzen aan te geven en niet meer aardig gevonden te worden.

Beter samenwerken

Een manier om de samenwerking te verbeteren, is samen te gaan zingen. Om samen te kunnen zingen, moet je immers samenwerken. Je moet goed naar elkaar luisteren, soms een beetje van jezelf inleveren of juist net iets meer geven.

Positieve kick

Samen een mooie klank maken geeft een enorme kick. Je ervaart meteen het wij-gevoel.
Daarnaast is zingen heel gezond, zoals Eric Scherder wetenschappelijk onderbouwt in zijn boek : “Singing in the brain”.
Je verlaagt de kans om ziek te worden en je humeur wordt er beter van. En wie wil er nu geen blije, positieve mensen om mee samen te werken?

Voor iedereen

Iedereen kan zingen. De workshop ‘Zingen is werken in een team’ bewijst dit. In een ontspannen workshop van een dagdeel ga ik met een groep medewerkers aan de slag om door middel van samen zingen bepaalde aspecten in de samenwerking en teamcommunicatie te belichten. In een voorbespreking geeft u aan op welke aspecten u de nadruk wilt leggen. 

Kosten

De workshop wordt gegeven aan groepen van maximaal twintig personen.

De workshop duurt een dagdeel (3 uur op locatie) en kost € 750 exclusief btw, reiskosten, zaalhuur en de huur voor een gestemde piano (€ 150 excl. btw, in Alkmaar).