Laat je stem klinken voor de klas!

“Na een dag lesgeven heb ik vaak zo’n last van mijn stem” is een bekende klacht van veel leerkrachten van de basisschool. Volgens Anita zijn stemproblemen helemaal niet nodig als je weet hoe je je stem goed kunt gebruiken. In haar workshop “Laat je stem klinken voor de klas!” leert ze leerkrachten hoe ze stemproblemen kunnen voorkomen.

Vier workshops van 2 uur

De workshop bestaat uit een serie van 4 delen van elk 2 uur, in kleine groepjes. Daarin leren leerkrachten niet alleen hoe ze stemproblemen kunnen voorkomen maar ook hoe ze die kunnen oplossen en vooral hoe ze op een verantwoorde manier kunnen zingen met de klas. Beter stemgebruik voorkomt blessures als een zere keel en je stem kwijt zijn, en daarmee ziekteverzuim. Twee workshops van 2 uur is ook een mogelijkheid. De prijs wordt dan aangepast.

Deskundig

Door haar jarenlange ervaring, passie en enthousiasme voor het vak is Anita zeer goed in staat leerkrachten te coachen die hun stem beter willen leren gebruiken. Ze kan snel de oorzaak van stemproblemen lokaliseren en ze biedt simpele oplossingen die niet alleen direct toepasbaar zijn maar ook op lange termijn standhouden. Houding, adem en techniek krijgen veel aandacht, zowel gezamenlijk als individueel. De groepen zijn daarom niet groter dan 8 leerkrachten.

Stemcoach voor sprekers

Deze workshop is in een aangepaste versie ook zeer geschikt voor sprekers die stemproblemen ervaren. Je krijgt als spreker inzichten in jouw stemgebruik en Anita reikt, als stemcoach, jou eenvoudige oplossingen aan die ook op lange termijn standhouden.

Je werkt in een kleine groep of individueel, op locatie.

Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek en een prijsopgaaf.

Kosten Laat je stem klinken voor de klas:

Anita verzorgt de workshop op school, aansluitend op de werkdag zodat leerkrachten er niet speciaal voor op pad hoeven te gaan. Omdat het nascholing én preventie betreft, worden de kosten en uren meestal vergoed via de school.

De kosten bedragen voor 4 workshops per groep € 1500,- inclusief btw, reiskosten vanaf 15 km buiten Alkmaar € 0,30 per kilometer inclusief btw.